Når ny valp er i hus

Med en ny valp i hus er du garantert med kos og glede, noe som ikke på noen måte kan måles i penger. Utgiftene knyttet til det å ha en ny firebeint bestevenn i hjemmet er verdt hver eneste krone, selv når du må ut med mye. Kanskje har du fått valpen gratis, eller kanskje har du måttet ut med en ganske stor sum. Uansett vil det dukke opp flere engangsutgifter, uforutsette utgifter og faste utgifter.

I noen tilfeller må du betale for vaksinering, ID-merking, tollkostnader, kurs og ulike prøver/tester. Disse er engangsutgifter. Faste utgifter inkluderer mat, forsikring og årlige vaksiner. Er du dessuten medlem i en hundeklubb, må du regne med å måtte betale en årsavgift. Av uforutsette utgifter kan vi nevne leker, bånd, matskåler og andre ting som plutselig kan bli ødelagt. Sykdom og skader kan også forekomme, og utgifter kan dukke opp i kjølvannet av dette.

Gjør det billigere

Å ha hund i hus er likevel noe av det beste som finnes, og noen utgifter her og der lar vi vel oss ikke stoppe av. Klarer vi i tillegg å vinne tilbake noen av pengene ved å spille nettkasinospill, blir det plutselig mye billigere. Når hunden sover i kroken eller ligger og slapper av på fanget ditt, er det ikke feil å finne fram mobilen og ta deg noen snurr på Gaming Club mobil, hvor vinnersjansene alltid er like rundt hjørnet.

Vinner du noen kroner på et av de mange knallgode spillene som tilbys her, kan du unne både deg selv og valpen en liten godbit. Som eiere er vi skyldige å skjemme bort kjæledyrene våre en gang i blant, selv om alt selvfølgelig skal gjøres med måte. Visst koster det litt å ha hund, men de aller fleste hundeeiere kan skrive under på at det i høyeste grad er verdt det.